Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ogre.blog.hu

Címkék

adó (1) adózás (1) akvárium (5) akváriumi (5) állat (4) anya (1) anyu (1) aston martin (1) autó (2) autóverseny (1) autózás (1) Balaton (1) bálvány (2) black (2) börtön (2) bűnözés (1) chat (4) cigány (4) cigányozás (4) csaj (18) csajok (7) csatorna (1) csatornafedlap (1) cset (4) csillagok (1) Csillagok (5) Csillagok Háborúja (4) dánió (2) divat (1) ego (8) ellen (1) erotika (13) és (1) ET (1) étel (1) férfi (1) ferrari (1) fiatal (1) film (1) finder (1) foci (1) fotó (2) főzés (1) Gamu (1) gazdaság (2) gyógyszer (1) gyónás (1) háború (1) Háborúja (3) háborúja (3) hal (5) halak (5) hannibal (1) harc (1) hátimotor (1) házasság (2) hímivarsejt (2) hullámos (1) humor (18) hungaroring (1) idős (1) Indiana (1) ingyenes (1) internet (1) Jackson (1) jazz (1) jedi (1) John (1) Jones (1) Jurrasic (1) kaja (1) kaptár (2) költség (1) koncentrációs (2) könyv (2) közgazdaságtan (2) krtek (1) lamborghini (1) lecter (1) legények (1) le mans (1) magázódás (1) megasztár (1) merle (2) Michael (1) mole (1) molly (3) music (3) Nikki Yanofsky (1) (6) nők (10) ondó (2) pap (1) papagály (1) párom (1) partner (1) pasi (12) pasik (6) pina (8) poem (3) politika (1) politikus (1) porsche (1) potemix (1) ppg (1) programozás (1) punci (7) pussy (2) randi (6) randihely (1) randivonal (1) rasszista (4) rasszizmus (4) recept (1) repülés (2) rhyme (3) rím (3) robert (2) roma (4) saleen (1) siklóernyő (2) sport (1) spyker (1) Star (6) Star Wars (4) sütés (1) számítástechnika (1) számla (1) számvitel (2) szerelem (7) szex (16) szexrandi (1) szexuális (3) tábor (1) társkeresés (1) társkereső (1) tartása (4) tegeződés (1) templom (1) trágár (1) trágárság (1) udvarlás (3) út (1) útépítés (1) vakond (1) vallás (1) verő (1) vers (4) vicc (16) vigra (2) Wars (6) web (1) webrandi (1) Williams (1) xfaktor (1) x faktor (1) zaklatás (1) zebra (2) zebradánió (2) zene (6) zoli (2) Címkefelhő

Utolsó kommentek

  • andras1980: Ez a bejegyzés itt is megjelent: www.facebook.com/tegezz/posts/1527943540561302 (Ajánlom az oldalunkat.) (2017.08.08. 08:01) Csendőrpertu
  • Bicepsz Elek: iflgazdasag.blog.hu/2014/02/23/a_nok_egyre_torzultabban_vagyakoznak (2014.02.24. 18:15) Egy férfi, nőként egy társkeresőn
  • Valóraváltógép: @ogreblog: Na igen, nőben is akadnak önsorsrontó példányok... @fotengelyszimering: Te már elmentél egyszer, nem? Mégsem sikerült? Sajnálom. Csinálj pár indiánszökellést, be ne görcsölj ágyéktájon. (2014.02.23. 17:41) Egy férfi, nőként egy társkeresőn
  • sdani: @Tomcika: Csakúgy mint az avatarom, a személyes találkozás varázsában hiszek, ezért nem használok társkeresőt. :D (2014.02.23. 16:40) Egy férfi, nőként egy társkeresőn
  • fotengelyszimering: @Valóraváltógép: Máglyára el, igen kemény... azonnal fizetem is! :D Hulljon a férgese, szerencsére a tűznek nem számít. @ogreblog: Remélem követed a kommenteket, mert igazi troll csemegének ígérke... (2014.02.23. 16:14) Egy férfi, nőként egy társkeresőn
  • Utolsó 20

Friss topikok

Vasárnapi ebéd (szextett)

2014.02.14. 12:52 | ogreblog | 13 komment

Vasárnapi ebéd

(klasszikus recept szerint)

 

Hozzávalók:

 

1 db NŐ (minél frissebbet válasszunk a piacon (vagy ahol be lehet szerezni), az élettelen vagy alig mozgó példányok már nem alkalmasak a feldolgozásra)

1 db férfi (lehetőleg a NŐ-höz passzoló legyen. Lehet fiatalabb (finomabb a húsa, bőre) vagy idősebb (ez talán nagyobb segítség az ebéd elkészítésében) a NŐ-nél, sportos, átlagos vagy testesebb, alacsonyabb vagy magasabb, de feltétlenül figyelmes példányt válasszunk a közértben (vagy az utcán, áruházban, buszon, (kinek, hol sikerül))

több db, kg, liter olyan valami, amit más receptből kell kinézni (a továbbiakban: Egyebek)

 

Előkészítés:

 

 

A főzés során az egyik legfontosabb dolog a terep előkészítése. A konyhában a pultot, asztalt, vagy amit használni szükséges, meg kell tisztítani a felesleges eszközöktől és csak a legszükségesebb dolgokat szabad elől hagyni. (Előfordul, hogy végül az Egyebeket sem használjuk fel!)

Meg kell teremteni a megfelelő klímát (ami például a kelesztéshez kellhet) és fényviszonyokat. Lehet, hogy figyelni kell arra is, hogy az idegen szemek ne leshessék meg a főzés folyamatát (bár olyanról is hallani, hogy ezek az idegen szemek kifejezetten serkentik magát a folyamatot, sőt elvetemültebbek videóra rögzítik vagy fényképeket készítenek és különböző analóg vagy digitális módon megosztják főzési tudományukat, egyes részfolyamatokat vagy a végeredményt).

 

A másik lényeges tényező az 1 db NŐ és az 1 db férfi előkészítése. Itt fontos megjegyezni, hogy nem biztos, hogy egyből el kell távolítani az 1 db NŐ csomagolását (vagy akár teljesen el kell-e távolítani?). Természetesen az is számíthat, elsősorban a folyamat elindulását tekintve, hogy az 1 db NŐ vékonyka, átsejlő csipke szalagokba, necc hálóba van-e csomagolva vagy hétköznapibb laza melegítő - póló együttesbe van-e bugyolálva. Ez utóbbi esetben is tanácsos, ha nem visel melltartót és lazán sejtetni engedi a csomagolóanyag a fenék és mell ringását, mondjuk mosogatás közben. Ha jó 1 db férfi-t választottunk, mindkét csomagolással azonos eredményt érhetünk el. Sőt, egyik hétvégén ilyen, a másikon olyan csomagolást válasszunk! Az előkészítés során fontos, hogy az 1 db férfi-t általában rendbe kell hozni. Mosdassuk meg az esetleges szőröket, toklászokat távolítsuk el a zavaró helyekről, a szájüreget, fogazatot tisztítsuk meg valami fluor tartalmú pasztával (ha szerencsénk van mindezeket önállóan is megteszi a ma kapható 1 db férfi). Az 1 db NŐ-nél már más a helyzet. Kifejezetten pikánssá teheti a folyamatot vagy az eredményt, ha az 1 db NŐ saját illatát meghagyjuk, és nem fedjük el különböző kozmetikumokkal. A szőrök, narancsosabb bőrök sem jelentenek akkora problémát, mint azt főző műsorokkal foglalkozó on- vagy off-line felületeken publikálják más előadók. Ezeket az előkészítési folyamatokat is tanácsos variálni a különböző hétvégéken és meglepően ízletes lehet minden formájában az eredmény!

 

Elkészítés:

 

Az 1 db NŐ-t el kell helyezni a konyhában. Tehetjük a pult, asztal, mosogató mellé, az eredmény ugyan az lesz. Sokkal fontosabb, hogy a szintén a közelbe helyezett 1 db férfi könnyen észrevegye és beinduljon a dagasztási folyamat. Ne feledjük! Az 1 db NŐ-ben általában a dagasztás elindulásakor úgy tűnik, hogy nem is fog beindulni a melegedés, esetleg tevőleg is próbálja ignorálni a teljes folyamatot, de ez a szakasz (mely minden főzés elmaradhatatlan velejárója) a tesztek 99%-ában rövid időn belül elmúlik. Feltéve, hogy az 1 db férfi-t megfelelően előkészítettük. Hiába, a kémiának nem lehet parancsolni. Pusztán racionálisan leírható törvényszerűségekre épül, azokat nem tudjuk, tudják felülbírálni. Szerencsénkre.

 

Ha az 1 db férfi felfigyelt az 1 db NŐ-re, elindulhat a melegítési folyamat. A szaknyelv ezt nevezi lassú tűzön való felfuttatásnak. Gyakran lehetnek olyan 1 db NŐ-k, melyeket pillanatok alatt fel lehet futtatni, nem a lassú tűz kell nekik, hanem a gyors. Az ilyenekkel is élvezetesen lehet dolgozni a konyhában (is).

 

Sok más élelmiszerrel ellentétben az 1 db NŐ-t többször is fel lehet melegíteni, minden kockázat nélkül. Sőt, a jól karbantartott 1 db NŐ-t könnyebben lehet felmelegíteni, szinte igényli a gyakori hevítést, melynek hatására az állagát jobban meg is tartja.

 

Az 1 db férfi-nak figyelnie kell, hogy a keze megfelelően, kellemesen meleg legyen, mivel a melegítést azzal kell kezdeni, nem egyből egy merülőforralóval. Ez utóbbi eset hamar kiverheti a biztosítékot! A kezeit az 1 db NŐ vállára, derekára, fenekére, mellére kell helyezni (a bugyrát még ilyenkor általában ki kell hagyni!)), majd finom, lassú mozdulatokkal "életet lehelni" a kívánt alkatrészbe. Ennek hatására az 1 db férfi előkeríti a fakanalát (és gyakran kettő, néha csak egy tojást is az ízesítés miatt. Meg ugye a végén a kenegetéshez is szükség lesz a tojásokra). Minden 1 db férfi-hoz tartozik egy saját fakanál. Ezt állandóan maguknál tartják, mert nem tudhatják mikor lesz rá szükség. A fakanalak mérete, alakja igen változatos. Vannak olyan 1 db férfi–ak, melyek befúrt vagy beültetett fém golyókkal, karikákkal díszítik fakanalukat. Amint az 1 db NŐ észleli, mondjuk a fenekét ért nyomás hatására az 1 db férfi fakanalát, a melegedési folyamat jelentősen gyorsul (egy exponenciális függvény képét képzeljük magunk elé).

 

Ekkor elérkezünk a dagasztás folyamatához. Eddigre a hozzávalók kellően összekeveredtek, bemelegedtek. Már bátran gyúrhatjuk az 1 db NŐ-t. Azt azonban a leggyakorlottabbaknak ajánljuk, hogy feldobálják vagy a deszkához, asztalhoz csapkodjuk! Nem is minden 1 db NŐ viseli el ezt a fajta feldolgozási módot.

 

Eddigre előkerülhetett az 1 db NŐ bugyra. Az más kérdés, hogy teljesen ki is csomagoltuk-e vagy csak levagdostuk a felesleges sallangokat. Ismertek olyan csomagolási módok is, amikor mondjuk az 1 db férfi csak kicsit megszaggatja az 1 db NŐ-n maradt burkolatokat (melyek általában nem újrahasznosíthatóak). A bugyrot kezdetben az ujjainkkal kell gyúrni, inkább csak finoman kavargatni. Nem lehet eléggé kihangsúlyozni a nyelvvel történő ízlelgetést sem. Nagyanyáinktól ismerős lehet az alábbi, minden konyhában számtalanszor elhangzott mondás:

 

"Addig kell csinálni, amíg fokhagyma szagú nem lesz!"

 

Gyúrás közben az 1 db NŐ-t lefektethetjük az asztalra, feltehetjük a pultra vagy csak nekitámasztjuk valaminek (fal, pult, ajtó, mosogató), de az 1 db férfi ölébe is helyezhetjük. Gyakran előfordul, hogy az 1 db NŐ kezébe veszi a fakanalat, esetleg megízlelgeti az eddig elért eredményt. De vigyázat, ne hagyjuk, hogy megrágja, megcsócsálja, mert az azonnal a főzés végét jelentené!

 

Bármelyik alkalmatosságot, módot is választjuk, egy idő után az válik fontossá, hogy a fakanál kényelmesen beleérhessen a bugyorba. Innentől beszélünk a keverésről. Az egyre ütemesebb keverés során a bugyorból kicsorduló, ügyesebbeknél kifröccsenő folyadékok kifejezetten előnyösek a vasárnapi ebéd elkészítésénél. Az 1 db NŐ-k egy része még a keverés során is bele - bele nyúl a saját bugyrába, végighúzza a szélén az ujját, megízleli a folyadékot, netán megérinti a fakanalat. Ez mind része a rituálénak. A keverési technika kiemelkedően fontos. A különböző 1 db NŐ-k gyakran lényegesen eltérő keverést igénylenek. Az a legnagyobb baj, hogy a gyártókat még nem kötelezik olyan EU direktívák, amik előírnák, hogy fel kell őket címkézni, esetleg írásos magyar nyelvű használati utasítást mellékeljenek a csomagolásukba. Ezért az 1 db férfi-nak kell rájönnie, hogy az adott példányhoz melyik elkészítési technológia illik. A fakanalat nem csak ki be kell mozgatni a keverés közben, hanem körkörös mozdulatokat is alkalmazzunk. A bugyor belső falát sem szabad kihagyni, mert még odakaphat az anyag. Néha (vagy gyakran) teljesen ki kell venni a fakanalat a bugyorból. Ezzel, bár látszólag lassítjuk az ebéd elkészültét, a várakozás gyönyöre során felszabaduló energiák valójában exoterm reakcióba lépnek környezetükkel.

 

A keverés során a különböző technikákat váltakozva kell alkalmazni, figyelve arra, hogy az adott 1 db NŐ-nek melyik a legalkalmasabb. Ezt többek között a pirulás mértékéből tudja megállapítani az 1 db férfi. Némelyik 1 db NŐ ficánkolva, hangokat kiadva is jelezheti a számára optimális eljárás megtalálását. Ez utóbbi eset csak akkor fordul elő, ha élő 1 db NŐ-t használunk. Mondjuk az esetek többségében ez jellemző.

 

Ha megfelelően alkalmazzuk a fenti fogásokat, 5-10-20 perc után olyan szintre emelkedik a hő termelődés a keverés során, hogy egyrészt az 1 db NŐ bugyrából ömleni kezd a folyadék, néha elementáris hangok törnek elő belőle, másrészt a fakanál végén kicsapódik a felvert tojások fehérjéje. Ezt a fehérjét néhány konyhában azonnal felhasználják oly módon, hogy azzal locsolgatják, kenegetik az 1 db NŐ-t (esetleg felitatják vele) de az is előfordul, hogy később kicsöpög a bugyorból. Ezek után az 1 db NŐ és a 1 db férfi általában hosszabb rövidebb időre elernyed.

 

A gyakorlottabb, összeszokottabb (esetleg kiéhezettebb) konyhaművészek a melegítés, dagasztás és a keverés hármas folyamatát akár két, három alkalommal is megismétlik egy - egy ebéd elkészítése során.

 

Ha esetleg az Egyebek között szerepel puding, mogyorókrém vagy tejszínhab, nyugodtan ízesíthetjük vele az 1 db NŐ-t. Bár sokan úgy gondolják, hogy az 1 db NŐ-nek a fenti hozzávalók elveszik az ízét, de néha meglepően jó eredményeket érhetünk el ezekkel is! Díszítésnek is nagyszerűen alkalmasak és a felesleget az 1 db férfi hamar eltünteti bárhonnan.  Szóval, csak bátran kísérletezzenek!

 

Sokan tamáskodnak, amikor meghallják a legfrissebb kutatások eredményét, melyek szerint a teljes folyamatot sok esetben segíti akár az 1 db férfi vagy a 1 db NŐ részéről disznó kifejezések mormolása. Ezt is javaslom kipróbálásra.

 

Valószínű legkényelmesebben egy nagy asztalon dolgozhatunk, de ismerve a mai magyar valóságot egy kicsi panellakás konyhájában is jó érzésekkel vághatunk neki a főzési folyamatnak. Sőt, szabadban, egy nyílt tűzrakó helyet használva is tökéletes íz harmóniát érhetünk el. Csak vigyázzunk, nehogy megvetést váltsunk ki a környékbeli 1 db NŐ-k vagy 1 db férfi-ak részéről! Ellenkező esetben főzés hangjai és a terjedő illatok oda is csalogathatják azokat!

 

Elkészítési idő:

 

5-120 perc között

 

Nyugodtam elhihetik, e tág intervallum mindkét véglete felé hasonló eredményű, bár más minőségű étel lesz a jutalmunk.

Minden csak attól függ, hogy csak gyorsan szeretnénk összeütni valamit vagy ünnepi ebéd készül 3-5 fogással.

 

Jó étvágyat!

(vagy jó éjt, vágyat?)

 

Pár más bejegyzés:

 Robottörténet

Zsolticillin 1 ml betegtájékoztató

Hónak fehérkéje - Hófehérke és a hét törpe - mely fordíttatott Károli Gáspár általa

Pályázat a sárkányölős viadalra
Foglalkozásom: (Szex) Istennő
Szex során mennyire számít a fanszőrzet?
Élvezik a lányok a popsi-szexet?
Tudjukmi leltár
Star Wars vers
Házinyúlra nem lövünk!

A menstruáció és a szex
Szex este vagy reggel?
A szerető
A társkeresés aranyszabálya
Bánatomat kekszbe fojtom (nem szexbe)
Szex során mennyire számít a szőrzet 2
Vírus - VÉGFELHASZNÁLÓI LICENSSZERZŐDÉS

Címkék: vicc humor kaja szex étel csaj erotika nők főzés recept pasi sütés

A bejegyzés trackback címe:

https://ogre.blog.hu/api/trackback/id/tr35812536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

167059 2010.10.11. 06:04:17

[bukta](#10883322) Ezt nem értem. Megjött az étvágyad? :-)

170675 2010.10.11. 09:54:14

Olyasvalami, igen. :) Jót nevettem rajta, tetszett. :)

167059 2010.10.11. 22:43:12

[bukta](#10886787) Örülök neki. Váljék egészségedre.... :-)

167265 2010.10.12. 15:03:49

:-hangosan röhög

170675 2010.10.12. 16:07:44

Jelentem, kipróbáltam ezt a szuper kis receptet. Jó kis recept... Van még?:))

167059 2010.10.12. 22:06:15

[bukta](#10890224) Az a jó ebben a receptben, hogy ha variálod az összetevőket, más és más eredmény jön ki. Még csak a sorrendre sem kell figyelned! Egyszerűbb, mint egy kevert tészta. És még csak nem is hízlal, sőt...

167059 2010.10.12. 22:07:34

[ClauDiva](#10890087) Ugyan, ne a röhögésed zavarja a szomszédaidat, hanem a főzés átszűrődő nesze.

170675 2010.10.14. 16:37:13

Igen, így igaz, én mondjuk az 1 db férfi helyett rögtön 2 db férfivel próbáltam ki, így nagyon különleges, szokatlan lett az ebéd, csak ajánlani tudom. :)

167059 2010.10.14. 19:20:37

[bukta](#10895677) Ejnye! Kifejezetten kihangsúlyoztam, hogy ez a klasszikus recept! :-)

170675 2010.10.14. 19:28:42

Tudom, tudom, bocsánat, csak kísérleteztem, a klasszikus formáját is el fogom készíteni. :)

167059 2010.10.22. 09:00:56

[Taxina](#10913428) Láttam, érdekelnek a kulináris élvezetek. :-)
süti beállítások módosítása