Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ogre.blog.hu

Címkék

adó (1) adózás (1) akvárium (5) akváriumi (5) állat (4) anya (1) anyu (1) aston martin (1) autó (2) autóverseny (1) autózás (1) Balaton (1) bálvány (2) black (2) börtön (2) bűnözés (1) chat (4) cigány (4) cigányozás (4) csaj (18) csajok (7) csatorna (1) csatornafedlap (1) cset (4) Csillagok (5) csillagok (1) Csillagok Háborúja (4) dánió (2) divat (1) ego (8) ellen (1) erotika (13) és (1) ET (1) étel (1) férfi (1) ferrari (1) fiatal (1) film (1) finder (1) foci (1) fotó (2) főzés (1) Gamu (1) gazdaság (2) gyógyszer (1) gyónás (1) háború (1) háborúja (3) Háborúja (3) hal (5) halak (5) hannibal (1) harc (1) hátimotor (1) házasság (2) hímivarsejt (2) hullámos (1) humor (18) hungaroring (1) idős (1) Indiana (1) ingyenes (1) internet (1) Jackson (1) jazz (1) jedi (1) John (1) Jones (1) Jurrasic (1) kaja (1) kaptár (2) költség (1) koncentrációs (2) könyv (2) közgazdaságtan (2) krtek (1) lamborghini (1) lecter (1) legények (1) le mans (1) magázódás (1) megasztár (1) merle (2) Michael (1) mole (1) molly (3) music (3) Nikki Yanofsky (1) (6) nők (10) ondó (2) pap (1) papagály (1) párom (1) partner (1) pasi (12) pasik (6) pina (8) poem (3) politika (1) politikus (1) porsche (1) potemix (1) ppg (1) programozás (1) punci (7) pussy (2) randi (6) randihely (1) randivonal (1) rasszista (4) rasszizmus (4) recept (1) repülés (2) rhyme (3) rím (3) robert (2) roma (4) saleen (1) siklóernyő (2) sport (1) spyker (1) Star (6) Star Wars (4) sütés (1) számítástechnika (1) számla (1) számvitel (2) szerelem (7) szex (16) szexrandi (1) szexuális (3) tábor (1) társkeresés (1) társkereső (1) tartása (4) tegeződés (1) templom (1) trágár (1) trágárság (1) udvarlás (3) út (1) útépítés (1) vakond (1) vallás (1) verő (1) vers (4) vicc (16) vigra (2) Wars (6) web (1) webrandi (1) Williams (1) xfaktor (1) x faktor (1) zaklatás (1) zebra (2) zebradánió (2) zene (6) zoli (2) Címkefelhő

Utolsó kommentek

  • andras1980: Ez a bejegyzés itt is megjelent: www.facebook.com/tegezz/posts/1527943540561302 (Ajánlom az oldalunkat.) (2017.08.08. 08:01) Csendőrpertu
  • Bicepsz Elek: iflgazdasag.blog.hu/2014/02/23/a_nok_egyre_torzultabban_vagyakoznak (2014.02.24. 18:15) Egy férfi, nőként egy társkeresőn
  • Valóraváltógép: @ogreblog: Na igen, nőben is akadnak önsorsrontó példányok... @fotengelyszimering: Te már elmentél egyszer, nem? Mégsem sikerült? Sajnálom. Csinálj pár indiánszökellést, be ne görcsölj ágyéktájon. (2014.02.23. 17:41) Egy férfi, nőként egy társkeresőn
  • sdani: @Tomcika: Csakúgy mint az avatarom, a személyes találkozás varázsában hiszek, ezért nem használok társkeresőt. :D (2014.02.23. 16:40) Egy férfi, nőként egy társkeresőn
  • fotengelyszimering: @Valóraváltógép: Máglyára el, igen kemény... azonnal fizetem is! :D Hulljon a férgese, szerencsére a tűznek nem számít. @ogreblog: Remélem követed a kommenteket, mert igazi troll csemegének ígérke... (2014.02.23. 16:14) Egy férfi, nőként egy társkeresőn
  • Utolsó 20

Friss topikok

A Punicillin gyógynövény bemutatása

2014.02.19. 13:33 | ogreblog | 3 komment

A Punicillin története évezredekkel ezelőttre vezethető vissza, már a történelem előtti időkben is szolgálták az emberiséget. Később a különböző népek életében központi szerepet játszottak, már nem csak a gyógyulást szolgálták, de rituális szeánszok kellékei is lettek. Sok Punicillin-nek isteni erőt tulajdonítottak.

 


 

Hatásukat feltehetőleg hosszú, esetenként tragikus próbálkozások sorával sikerült Őseinknek megismerniük. Napjainkban a gyógynövények alkalmazása reneszánszát éli, szaporodnak a gyógynövényeket forgalmazó szaküzletek és nálunk is egyre többen ismerik fel áldásos hatásukat.

vag images.jpeg

A nedű rengeteg nyavalyára jó. Kisimítja a ráncokat, javítja a vérkeringést (és nem csak az azzal érintkezet területen), fényessé varázsolja a hajat, csökkenti az infarktus kockázatát, eltünteti a mitesszereket.

 

Illata (optimális esetben) ideiglenes koordinációs zavarokat és amnéziát okozhat.

 

Ezek a drogok általában több hatóanyagot tartalmaznak, melyek közül azt, amelyik az erősebb hatást fejti ki, főhatóanyagnak míg a többit mellékhatóanyagoknak nevezzük. A különböző drogok több eltérő hatású hatóanyagot is tartalmazhatnak melyek nem lehetnek egymással ellentétes hatásúak ezért egy-egy drog többféle betegség kezelésére is alkalmas lehet. A mentalevél teaként fogyasztva például alkalmas az emésztési zavarok (puffadás, gyomorgörcs, epebántalmak kezelésére), míg a növényből nyert illóolaj külsőleg bedörzsölve (olaj vagy kenőcs formájában) enyhíti a reumatikus (ízületi) bántalmakat és a fejfájást. Drogokat azonban nemcsak hagyományos formában teaként fogyasztunk. Növényi hatóanyagokat találunk a legkülönbözőbb fájdalomcsillapító, hashajtó stb. tablettákban, sőt még a fogkrémekben vagy illatszerekben is.

 

Minden azon múlik, hogy egy betegségtünetre a megfelelő gyógynövényt válasszuk, illetve a választott szert helyesen adagoljuk. A közhiedelemmel ellentétben a gyógynövényeknek is lehetnek mellékhatásaik, sőt előfordulhat a túladagolásuk is. Ha helyesen alkalmazzuk, akkor biztosan nem árthatunk velük, ellenkező esetben azonban kellemetlen, sőt káros következményeik lehetnek. Ritkán, de előfordultak már halálos kimenetel- mérgezések is.

Semmiképp se gyógyítsuk magunkat és másokat, ha nem rendelkezünk kellő ismeretekkel. Megfelelő ismeretek híján ne állítsunk össze házilag teakeverékeket – még akkor sem, ha a gyógyszertárakban vagy szaküzletekben csak minősített drogok árusíthatók, inkább vegyük meg azt készen a szaküzletekben.

vag flower.jpg

A Punicillin gyógynövények szerepe a gyógyításban

 

Napjainkban tudományos igénnyel és alapossággal kutatják a Punicillin-eket, keresik hatóanyagaikat és helyüket a gyógyításban. A rendszeres kutatómunka során felismerték, hogy bizonyos Punicillin-ek enyhébb tünetek kezelésére sokszor alkalmasabbak, mint az erős hatású vegyi anyagok. A Punicillin-terápia napjainkra megtalálta helyét egyrészt a betegségek megelőzésében, másrészt a gyógyszeres terápia kiegészítőjeként.

Néhány Punicillin-ekkel foglalkozó könyv azonban olyan túlzásokat ír le a Punicillin-ekről, melyek a hozzá nem értőt megtéveszthetik, könnyen csalódásokhoz és bizalmatlansághoz vezethetnek.

Csak akkor alkalmazzunk Punicillin-eket, ha olyan tüneteink vannak, amelyek nem igényelnek orvosi hozzáértést vagy felügyeletet, és nem szenvedünk semmilyen szervi betegségben. Ha bizonytalanok vagyunk, forduljunk orvoshoz, gyógyszerészhez. A nem megfelelően kiválasztott Punicillin késleltetheti a gyógyulást, rosszabb esetben káros is lehet. Fontos, hogy mindig pontosan tartsuk be a felhasználásra vonatkozó előírásokat. Amennyiben tájékoztató nélküli Punicillin-hez jutottunk, kérjünk szóbeli felvilágosítást az alkalmazásra vonatkozóan.

 

Hogyan hat a Punicillin?

 

A Punicillin-en mindegyike más-más hatást gyakorol a szervezetre, éppen ezért nem is szabad felelőtlenül alkalmazni őket. Míg egyes változatok növelik a vérnyomást, addig mások csökkentik azt, sok Punicillin alkalmazható reumatikus panaszokra, vagy éppen a köhögés megszüntetésére. Ha az előírásnak megfelelően alkalmazzák a Punicillin-t, egyáltalán nem rendelkezik mellékhatással.

 

Honnan lehet felismerni, hogy valóban hatott?

 

A Punicillin-ek némelyike már az elfogyasztást követően kifejti hatását, az energiaszint növekszik, a légzés könnyebbé válik, s észrevehetően jó hatást gyakorol a szervezetre. Néhány Punicillin azonban nem fejti ki ilyen gyorsan hatását, olykor kúraszerűen kell alkalmazni egy-két hétig, hogy észrevehető hatást érjen el.

 

A látványosság mértéke függ a problémától, illetve a Punicillin alkalmazási módjától is. Néha érdemes nagyobb adaggal próbálkozni, bár a túladagolás veszélyes is lehet, megérheti a kockázatot. Általában érdemes az előírt adagban (napi 1-2, edzettebbek esetében kicsit magasabb dózisban), meghatározott ideig fogyasztani, így mellékhatások nélkül fejti ki jó hatását.

 

A Punicillin-ek ma már számtalan formában kaphatók. Léteznek olyanok, melyek bárhol könnyen fogyaszthatók, illetve alkoholos oldatok hatására érvényesülő változatok (utóbbi olykor feloldja a Punicillin értékes összetevőinek egy részét).

 

Frissen vagy szárítva?

 

Bárkinek lehetősége van otthon is Punicillin-t tartani, hiszen a legtöbb faj sok formában is kapható. A Punicillin tartásánál és felhasználásánál azonban nagy figyelmet kell fordítani a káros tényezők kiiktatására. Nem érdemes forgalmas út közelében Punicillin-t termeszteni vagy onnan leszakítani, hiszen ez esetben a szennyezett levegő és a nagyobb forgalom káros anyagait is magába szívja, ráadásul egyes Punicillin-ek bizonyos részei mérgezőek is lehetnek.

 

Szárított Punicillin-t vásárolni semmi esetre sem javasolt. Bár ezek különleges összetevőinek megőrzésére állítólag nagy gondot fordítanak, túl azon, hogy sok értékes vitamin és ásványi anyag elillan belőle, az élvezeti értéke is sokkal alacsonyabb. A csomagoláson található tájékoztató a felhasználás feltételeiről, módjairól, illetve a lehetséges kockázatokról is tájékoztatást adnak.

 

Gyógyszer vagy Punicillin?

 

A Punicillin valószínűleg soha nem lesz képes helyettesíteni a gyógyszereket, de azt sem felejthetjük el, hogy a gyógyszerek egy része a Punicillin-ből kivont hatóanyagokból készül. A Punicillin-ek nem rendelkeznek mellékhatással, hosszabb időn át is alkalmazhatók, így kiegészítő terápiaként is nagyszerűen megállják helyüket. Komolyabb probléma esetén nem alkalmazhatók, azonban fejfájás, köhögés, torokfájás esetén akár helyettesíthetik is a kemikáliákat.

 

A drogok és illóolajok minőségéről

 

A növényi eredet- drogok és illóolajok is minőséggel (tisztaság, hatóanyag-tartalom, stb.) rendelkeznek. Kereskedelemben csak akkor hozhatók forgalomba, ha minőségük eléri a kívánt mértéket. A minősítési vizsgálatról melyet Punicillin Kutató Intézet (PUNKI) végez bizonyítványt állítanak ki, mely nélkül egyetlen drog vagy illóolaj sem kerülhet (legálisan) kereskedelmi forgalomba. A minősítés szempontjait a gyógyszerkönyv és a szabványok rögzítik. A PUNKI által kiállított bizonyítvány egy évig kivételes esetben hosszabb ideig érvényes. Az ellenőrzött minőség-, engedéllyel rendelkező gyógynövények csomagolásán a következő információknak kell szerepelniük:

• a drog (illóolaj) neve,

• a csomagolt drog mennyisége,

• a minősítő vizsgálat száma (PUNKI: B/.../évszám),

• a minőség jelzése (Ph.Hg. VII. vagy MSZ I.o. / II.o.),

• a felhasználhatóság ideje és

• a csomagoló (forgalmazó) neve.

 

Pár más bejegyzés:

 Robottörténet

 

Hónak fehérkéje - Hófehérke és a hét törpe - mely fordíttatott Károli Gáspár általa

Pályázat a sárkányölős viadalra
Foglalkozásom: (Szex) Istennő
Szex során mennyire számít a fanszőrzet?
Élvezik a lányok a popsi-szexet?
Tudjukmi leltár
Star Wars vers
Házinyúlra nem lövünk!

A menstruáció és a szex
Szex este vagy reggel?
A szerető
A társkeresés aranyszabálya
Bánatomat kekszbe fojtom (nem szexbe)
Szex során mennyire számít a szőrzet 2
Vírus - VÉGFELHASZNÁLÓI LICENSSZERZŐDÉS

Címkék: vicc humor szex erotika punci

A bejegyzés trackback címe:

https://ogre.blog.hu/api/trackback/id/tr935812556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sophie 2011.03.06. 18:01:42

Hát ilyen jót is régen nevettem :D Jól írsz még mindig :D Egy túladagolás rendel :P (mármint persze számomra azt hiszem a Zsolticillin vagy bármely helyettesítőterméke a megfelelő gyógyszer)

167059 2011.03.07. 11:58:34

[Sophie](#11215323) A Zsolticilinnek nincs helyettesítő terméke. Bármi más, amit helyette kínálnak, csak silány másolat...

170675 2011.03.24. 15:57:35

Jajj, ez nagyon jó! :))
süti beállítások módosítása