ogre.blog.hu

Címkék

adó (1) adózás (1) akvárium (5) akváriumi (5) állat (4) anya (1) anyu (1) aston martin (1) autó (2) autóverseny (1) autózás (1) Balaton (1) bálvány (2) black (2) börtön (2) bűnözés (1) chat (4) cigány (4) cigányozás (4) csaj (18) csajok (7) csatorna (1) csatornafedlap (1) cset (4) csillagok (1) Csillagok (5) Csillagok Háborúja (4) dánió (2) divat (1) ego (8) ellen (1) erotika (13) és (1) ET (1) étel (1) férfi (1) ferrari (1) fiatal (1) film (1) finder (1) foci (1) fotó (2) főzés (1) Gamu (1) gazdaság (2) gyógyszer (1) gyónás (1) háború (1) Háborúja (3) háborúja (3) hal (5) halak (5) hannibal (1) harc (1) hátimotor (1) házasság (2) hímivarsejt (2) hullámos (1) humor (18) hungaroring (1) idős (1) Indiana (1) ingyenes (1) internet (1) Jackson (1) jazz (1) jedi (1) John (1) Jones (1) Jurrasic (1) kaja (1) kaptár (2) költség (1) koncentrációs (2) könyv (2) közgazdaságtan (2) krtek (1) lamborghini (1) lecter (1) legények (1) le mans (1) magázódás (1) megasztár (1) merle (2) Michael (1) mole (1) molly (3) music (3) Nikki Yanofsky (1) (6) nők (10) ondó (2) pap (1) papagály (1) párom (1) partner (1) pasi (12) pasik (6) pina (8) poem (3) politika (1) politikus (1) porsche (1) potemix (1) ppg (1) programozás (1) punci (7) pussy (2) randi (6) randihely (1) randivonal (1) rasszista (4) rasszizmus (4) recept (1) repülés (2) rhyme (3) rím (3) robert (2) roma (4) saleen (1) siklóernyő (2) sport (1) spyker (1) Star (6) Star Wars (4) sütés (1) számítástechnika (1) számla (1) számvitel (2) szerelem (7) szex (16) szexrandi (1) szexuális (3) tábor (1) társkeresés (1) társkereső (1) tartása (4) tegeződés (1) templom (1) trágár (1) trágárság (1) udvarlás (3) út (1) útépítés (1) vakond (1) vallás (1) verő (1) vers (4) vicc (16) vigra (2) Wars (6) web (1) webrandi (1) Williams (1) xfaktor (1) x faktor (1) zaklatás (1) zebra (2) zebradánió (2) zene (6) zoli (2) Címkefelhő

Utolsó kommentek

  • andras1980: Ez a bejegyzés itt is megjelent: www.facebook.com/tegezz/posts/1527943540561302 (Ajánlom az oldalunkat.) (2017.08.08. 08:01) Csendőrpertu
  • Bicepsz Elek: iflgazdasag.blog.hu/2014/02/23/a_nok_egyre_torzultabban_vagyakoznak (2014.02.24. 18:15) Egy férfi, nőként egy társkeresőn
  • Valóraváltógép: @ogreblog: Na igen, nőben is akadnak önsorsrontó példányok... @fotengelyszimering: Te már elmentél egyszer, nem? Mégsem sikerült? Sajnálom. Csinálj pár indiánszökellést, be ne görcsölj ágyéktájon. (2014.02.23. 17:41) Egy férfi, nőként egy társkeresőn
  • sdani: @Tomcika: Csakúgy mint az avatarom, a személyes találkozás varázsában hiszek, ezért nem használok társkeresőt. :D (2014.02.23. 16:40) Egy férfi, nőként egy társkeresőn
  • fotengelyszimering: @Valóraváltógép: Máglyára el, igen kemény... azonnal fizetem is! :D Hulljon a férgese, szerencsére a tűznek nem számít. @ogreblog: Remélem követed a kommenteket, mert igazi troll csemegének ígérke... (2014.02.23. 16:14) Egy férfi, nőként egy társkeresőn
  • Utolsó 20

Friss topikok

Legnagyobb csajozós sikereim

2014.03.03. 13:24 | ogreblog | Szólj hozzá!

Egy beszélgetés kapcsán próbáltam visszagondolni legnagyobb csajozós sikereimre.

Nem volt sok.

És akkor, ott, nem is biztos, hogy képes voltam megfelelően értékelni a helyzetet.

Az első, még a középiskolai gólyatáborban történt.

 


Biztos, hogy még nagyon kiforratlan jellem voltam, bár már akkor sem érdekelt, hogy ki mit gondol rólam. Így nem is próbáltam megfelelni senkinek.

Mindig is volt rajtam egy fajta "humorzsák" bélyeg, bármikor képes voltam szétzilálni, bármelyik tanórát a beszólásaimmal :-)

Szóval ebben az állapotomban leledztem, mikor is a nyár végi Balaton parti üdülőhelyen, 3-4 napos bohókázás után egy barátnő páros, az aktuális napi buli kellős közepén félrehívott. Nem is tudom miért, de volt egy olyan érzésem, hogy valami fontosat szeretnének mondani. Aztán in medias res annyit mondtak, hogy tetszem nekik, nagyon bejövök számokra. Pár másodperces döbbent szünet után talán annyit nyögtem ki, hogy "Jó!". Vagy valami hasonló makogás jöhetett ki belőlem. Se a helyzetet nem tudtam kezelni, se a lehetőséggel élni. Többet nem is esett szó erről.

A második

7-8 éves koromtól kezdve a Római partra jártam nyári napközis táborba, egy strandra. Az ott kialakult társaság olyan jó lett, hogy a táborozási lehetőség, vagy is 14 éves korunk után is minden nyarunk jelentős részét ott töltöttük. Oda járt egy lány. Feltűnő jelenség, hosszú barna haj, formás, sportos test, jó haver, a pasik bomlottak érte, de számomra semmi több. Mivel nem akartam tőle semmit, így csak a haverok tájékoztatásából tudtam meg, hogy Vicuska többet szeretne tőlem. Szintén semmi.

Harmadik

Az előző társaság. Egy másik lány. Feltűnő jelenség, hosszú fekete haj, ha lehet, az előzőnél is formásabb test. Egyszer pusztán haverságból, elkísértem egy koncertre, a Margit szigetre. Meg ittunk egy - egy kólát. Én repítem a kukába a dobozt, ő közli, hogy elteszi, mert ez egy örök emlék lesz számára. Értettem, éreztem a súlyát a szavainak. De szándékosan engedtem el a fülem mellett.

A következő, egy viharos kapcsolatomban volt. Egy sokak által gyönyörűnek tartott nővel. Amikor megláttam, nem értettem, hogyan lehet ilyen szerencsém, hogy egyáltalán szóba áll velem. A megismerkedésünk nagyon nyílt, szókimondó volt, tele a mocskos testiséggel. Valahogy szóba került az erotikus fotózás. Közölte, hogy ez az, amit senkinek nem engedne. Mert megbízhatatlanok az emberek. A harmadik találkozásunkkor már úgy fotóztam :-) (Nem, nem home porno, kifejezetten erotikus képek.)

A negyedik, ilyen lány leszólított egy boltban. Nem szó szerint, csak a szemével. Benéztem egy kirakaton, ahol vásárolt. Megakadt rajtam a szeme, de úgy, mint még soha, senkinek. Én is bementem vásárolni. Az érdeklődése nem hagyott alább. Amikor mindketten végeztünk, természetesen léptem.

És végül az ötödik, amit ebbe a sorba illőnek tartok. Róla egy másik írásomban már megemlékeztem. Olvastam egy frappáns hasonlatot a forgószél és bizonyos nők jelleme közötti párhuzamról, mely szerint a viharos felszínen belül a csönd, a megnyugvás honol. Csak oda még senki nem jutott be. Ez Rá is illik. És én voltam ott bent.

Voltak még kisebb sikereim, melyek szintén nagy élményekkel ajándékoztak meg, de azt gondolom, ezek voltak a legmeghatározóbbak.

Természetesen a többit sem felejtjük el…

 

Pár más bejegyzés:

 

Hónak fehérkéje - Hófehérke és a hét törpe - mely fordíttatott Károli Gáspár általa

Pályázat a sárkányölős viadalra
Foglalkozásom: (Szex) Istennő
Szex során mennyire számít a fanszőrzet?
Élvezik a lányok a popsi-szexet?
Tudjukmi leltár
Star Wars vers
Házinyúlra nem lövünk!

A menstruáció és a szex
Szex este vagy reggel?
A szerető
A társkeresés aranyszabálya
Bánatomat kekszbe fojtom (nem szexbe)
Szex során mennyire számít a szőrzet 2
Vírus - VÉGFELHASZNÁLÓI LICENSSZERZŐDÉS

 

Címkék: csaj csajok randi pasi

A bejegyzés trackback címe:

https://ogre.blog.hu/api/trackback/id/tr775812605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása