ogre.blog.hu

Címkék

adó (1) adózás (1) akvárium (5) akváriumi (5) állat (4) anya (1) anyu (1) aston martin (1) autó (2) autóverseny (1) autózás (1) Balaton (1) bálvány (2) black (2) börtön (2) bűnözés (1) chat (4) cigány (4) cigányozás (4) csaj (18) csajok (7) csatorna (1) csatornafedlap (1) cset (4) csillagok (1) Csillagok (5) Csillagok Háborúja (4) dánió (2) divat (1) ego (8) ellen (1) erotika (13) és (1) ET (1) étel (1) férfi (1) ferrari (1) fiatal (1) film (1) finder (1) foci (1) fotó (2) főzés (1) Gamu (1) gazdaság (2) gyógyszer (1) gyónás (1) háború (1) Háborúja (3) háborúja (3) hal (5) halak (5) hannibal (1) harc (1) hátimotor (1) házasság (2) hímivarsejt (2) hullámos (1) humor (18) hungaroring (1) idős (1) Indiana (1) ingyenes (1) internet (1) Jackson (1) jazz (1) jedi (1) John (1) Jones (1) Jurrasic (1) kaja (1) kaptár (2) költség (1) koncentrációs (2) könyv (2) közgazdaságtan (2) krtek (1) lamborghini (1) lecter (1) legények (1) le mans (1) magázódás (1) megasztár (1) merle (2) Michael (1) mole (1) molly (3) music (3) Nikki Yanofsky (1) (6) nők (10) ondó (2) pap (1) papagály (1) párom (1) partner (1) pasi (12) pasik (6) pina (8) poem (3) politika (1) politikus (1) porsche (1) potemix (1) ppg (1) programozás (1) punci (7) pussy (2) randi (6) randihely (1) randivonal (1) rasszista (4) rasszizmus (4) recept (1) repülés (2) rhyme (3) rím (3) robert (2) roma (4) saleen (1) siklóernyő (2) sport (1) spyker (1) Star (6) Star Wars (4) sütés (1) számítástechnika (1) számla (1) számvitel (2) szerelem (7) szex (16) szexrandi (1) szexuális (3) tábor (1) társkeresés (1) társkereső (1) tartása (4) tegeződés (1) templom (1) trágár (1) trágárság (1) udvarlás (3) út (1) útépítés (1) vakond (1) vallás (1) verő (1) vers (4) vicc (16) vigra (2) Wars (6) web (1) webrandi (1) Williams (1) xfaktor (1) x faktor (1) zaklatás (1) zebra (2) zebradánió (2) zene (6) zoli (2) Címkefelhő

Utolsó kommentek

  • andras1980: Ez a bejegyzés itt is megjelent: www.facebook.com/tegezz/posts/1527943540561302 (Ajánlom az oldalunkat.) (2017.08.08. 08:01) Csendőrpertu
  • Bicepsz Elek: iflgazdasag.blog.hu/2014/02/23/a_nok_egyre_torzultabban_vagyakoznak (2014.02.24. 18:15) Egy férfi, nőként egy társkeresőn
  • Valóraváltógép: @ogreblog: Na igen, nőben is akadnak önsorsrontó példányok... @fotengelyszimering: Te már elmentél egyszer, nem? Mégsem sikerült? Sajnálom. Csinálj pár indiánszökellést, be ne görcsölj ágyéktájon. (2014.02.23. 17:41) Egy férfi, nőként egy társkeresőn
  • sdani: @Tomcika: Csakúgy mint az avatarom, a személyes találkozás varázsában hiszek, ezért nem használok társkeresőt. :D (2014.02.23. 16:40) Egy férfi, nőként egy társkeresőn
  • fotengelyszimering: @Valóraváltógép: Máglyára el, igen kemény... azonnal fizetem is! :D Hulljon a férgese, szerencsére a tűznek nem számít. @ogreblog: Remélem követed a kommenteket, mert igazi troll csemegének ígérke... (2014.02.23. 16:14) Egy férfi, nőként egy társkeresőn
  • Utolsó 20

Friss topikok

Vírus - VÉGFELHASZNÁLÓI LICENSSZERZŐDÉS

2014.02.26. 13:59 | ogreblog | Szólj hozzá!

FONTOS - FIGYELMESEN OLVASSA EL!

A jelen Végfelhasználói licensszerződés („EULA”) jogilag kötelező megállapodás Ön (mint természetes vagy jogi személy) és a fent megnevezett VÍRUS SZOFTVER termék („VÍRUS SZOFTVER”) gyártója („Gyártó”) között.

A VÍRUS SZOFTVER telepítésével, másolásával, letöltésével, elérésével, illetve bármilyen egyéb módon történő használatával Ön kötelező érvénnyel elfogadja a jelen EULA feltételeit. Amennyiben nem fogadja el őket, nem használhatja, és nem másolhatja le a VÍRUS SZOFTVERT. Igazából ez az egész csak formalitás, mivel a VÍRUS SZOFTVER már rég önálló életre kelt.

 

 

 

A VÍRUS SZOFTVERTERMÉK LICENCE

A „SZÁMÍTÓGÉP” kifejezés ebben a szerződésben a HARDVERT jelenti. Azt a HARDVER-t, melyet a VÍRUS SZOFTVER az imént szállt meg.

 

1. A LICENC TERJEDELME.

Amennyiben betartja a jelen EULA valamennyi feltételét és előírását, a Gyártó az alábbi jogokat biztosítja Önnek:

* Telepítés és használat. Feltéve, hogy a jelen EULA kifejezetten másképp nem rendelkezik, Ön a VÍRUS SZOFTVERNEK csak egy (1) példányát jogosult a SZÁMÍTÓGÉPRE telepíteni, azon használni, szolgáltatásait lekérni, megjeleníteni és futtatni. A további példányokat a VÍRUS SZOFTVER elhelyezi magától a gépe számtalan helyén.

* Átruházás. A VÍRUS SZOFTVER, működéséből adódóan átadja önmagát, függetlenül az Felhasználó esetleges korábbi elképzeléseitől. Így minden esetben EGYIDEJŰLEG KÜLÖNBÖZŐ SZÁMÍTÓGÉPEKEN fogja használni.

* Biztonsági másolat. ÖNNEK NEM SZÜKSÉGES BIZTONSÁGI MÁSOLATOT KÉSZÍTENI A VÍRUS SZOFTVERRŐL, mivel megteszi az magától. A hozzáférhető írható adathordozóiról viszont kellett volna. Ezt már elszúrta.

 

2. EGYÉB JOGOK ÉS KORLÁTOZÁSOK.

* Hozzájárulás adatok használatához. Ön elfogadja, hogy a VÍRUS SZOFTVER összegyűjtheti és felhasználhatja azokat a műszaki ismereteket, amelyekhez a VÍRUS SZOFTVER bármilyen módon hozzájutott. A gyártó ezt az információt nem kizárólag a termékek fejlesztésére és az Ön számára személyre szabott szolgáltatások vagy technológiák nyújtására használja, hanem elsődlegesen károkozásra, haszonszerzésre vagy csak úgy. A gyártó jogosult az ilyen ismereteket másokkal közölni, akár az Ön személyének beazonosítására alkalmas formában is, sőt, kifejezetten pellengérre állítva Önt.

 

3. A SZELLEMI TULAJDONJOG.

A VÍRUS SZOFTVERHEZ (beleértve többek között a VÍRUS SZOFTVER által megszerzett képeket, fényképeket, animációt, videó- és hangfelvételeket (Bizony, még a legpikánsabbakat is!), zenét, szöveget és kisalkalmazásokat), az összes írásos dokumentációhoz és a VÍRUS SZOFTVER összes másolatához minden jogcím és szellemi tulajdonjog a Gyártót illeti. Ön a VÍRUS SZOFTVER hasznosítási jogát szerezte meg (Igazából még azt se!), a tulajdonjogát nem. A VÍRUS SZOFTVER átvette az Ön gépe feletti uralmat. Optimális esetben. A VÍRUS SZOFTVERHEZ nem tarozik elektronikus formátumú dokumentáció sem, mivel használata gyerekjáték. Így nem is kell egy példányban sem kinyomtatni. Védjük az erdőket, fákat.

 

4. TERMÉKTÁMOGATÁS.

Amennyiben a jelen EULA szerződéssel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, vagy ha bármilyen más okból kapcsolatba kíván lépni a Gyártóval, használja a gyártó jelen EULA szerződésben feltüntetett elérhetőségeit.

 

5. TOVÁBBI RENDELKEZÉSEK.

 

AZ OKOZOTT KÁROKÉRT VALÓ FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA.

A Gyártó az érvényes jogszabályok által megengedett maximális mértékben elhárít minden felelősséget bármilyen kárért. A Gyártó jelen szerződés bármely pontja alapján fennálló felelőssége minden esetben legfeljebb az Ön által a VÍRUS SZOFTVERÉRT fizetett összegre terjed ki. Mivel a VÍRUS SZOFTVERÉRT nem fizetett semmit (Ha igen, nagyobb balek, mint eddig gondoltuk!), ez az összeg a nullához konvergál.

 

KÜLÖNLEGES RENDELKEZÉSEK

 

Visszafejtés: A VÍRUS SZOFTVERT tilos visszafordítani, visszafejteni, vagy belső felépítését elemezni. Ez a kitétel különösen vonatkozik a Vírusirtó rendszereket fejlesztő vállalkozások alkalmazottaira és a műkedvelőkre.

 

A GYÁRTÓ ELÉRHETŐSÉGEI

Kajmán Szigetek Kft.

Kajmán Szigetek, Krokodil u. 1.

Telefon: (555) 555-555-555

info@kajmanszigetek.cc

 

Pár más bejegyzés:

 

Hónak fehérkéje - Hófehérke és a hét törpe - mely fordíttatott Károli Gáspár általa

Pályázat a sárkányölős viadalra
Foglalkozásom: (Szex) Istennő
Szex során mennyire számít a fanszőrzet?
Élvezik a lányok a popsi-szexet?
Tudjukmi leltár
Star Wars vers
Házinyúlra nem lövünk!

A menstruáció és a szex
Szex este vagy reggel?
A szerető
A társkeresés aranyszabálya
Bánatomat kekszbe fojtom (nem szexbe)
Szex során mennyire számít a szőrzet 2
Vírus - VÉGFELHASZNÁLÓI LICENSSZERZŐDÉS 

Címkék: vicc humor

A bejegyzés trackback címe:

https://ogre.blog.hu/api/trackback/id/tr195812588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása