ogre.blog.hu

Címkék

adó (1) adózás (1) akvárium (5) akváriumi (5) állat (4) anya (1) anyu (1) aston martin (1) autó (2) autóverseny (1) autózás (1) Balaton (1) bálvány (2) black (2) börtön (2) bűnözés (1) chat (4) cigány (4) cigányozás (4) csaj (18) csajok (7) csatorna (1) csatornafedlap (1) cset (4) Csillagok (5) csillagok (1) Csillagok Háborúja (4) dánió (2) divat (1) ego (8) ellen (1) erotika (13) és (1) ET (1) étel (1) férfi (1) ferrari (1) fiatal (1) film (1) finder (1) foci (1) fotó (2) főzés (1) Gamu (1) gazdaság (2) gyógyszer (1) gyónás (1) háború (1) Háborúja (3) háborúja (3) hal (5) halak (5) hannibal (1) harc (1) hátimotor (1) házasság (2) hímivarsejt (2) hullámos (1) humor (18) hungaroring (1) idős (1) Indiana (1) ingyenes (1) internet (1) Jackson (1) jazz (1) jedi (1) John (1) Jones (1) Jurrasic (1) kaja (1) kaptár (2) költség (1) koncentrációs (2) könyv (2) közgazdaságtan (2) krtek (1) lamborghini (1) lecter (1) legények (1) le mans (1) magázódás (1) megasztár (1) merle (2) Michael (1) mole (1) molly (3) music (3) Nikki Yanofsky (1) (6) nők (10) ondó (2) pap (1) papagály (1) párom (1) partner (1) pasi (12) pasik (6) pina (8) poem (3) politika (1) politikus (1) porsche (1) potemix (1) ppg (1) programozás (1) punci (7) pussy (2) randi (6) randihely (1) randivonal (1) rasszista (4) rasszizmus (4) recept (1) repülés (2) rhyme (3) rím (3) robert (2) roma (4) saleen (1) siklóernyő (2) sport (1) spyker (1) Star (6) Star Wars (4) sütés (1) számítástechnika (1) számla (1) számvitel (2) szerelem (7) szex (16) szexrandi (1) szexuális (3) tábor (1) társkeresés (1) társkereső (1) tartása (4) tegeződés (1) templom (1) trágár (1) trágárság (1) udvarlás (3) út (1) útépítés (1) vakond (1) vallás (1) verő (1) vers (4) vicc (16) vigra (2) Wars (6) web (1) webrandi (1) Williams (1) xfaktor (1) x faktor (1) zaklatás (1) zebra (2) zebradánió (2) zene (6) zoli (2) Címkefelhő

Utolsó kommentek

  • andras1980: Ez a bejegyzés itt is megjelent: www.facebook.com/tegezz/posts/1527943540561302 (Ajánlom az oldalunkat.) (2017.08.08. 08:01) Csendőrpertu
  • Bicepsz Elek: iflgazdasag.blog.hu/2014/02/23/a_nok_egyre_torzultabban_vagyakoznak (2014.02.24. 18:15) Egy férfi, nőként egy társkeresőn
  • Valóraváltógép: @ogreblog: Na igen, nőben is akadnak önsorsrontó példányok... @fotengelyszimering: Te már elmentél egyszer, nem? Mégsem sikerült? Sajnálom. Csinálj pár indiánszökellést, be ne görcsölj ágyéktájon. (2014.02.23. 17:41) Egy férfi, nőként egy társkeresőn
  • sdani: @Tomcika: Csakúgy mint az avatarom, a személyes találkozás varázsában hiszek, ezért nem használok társkeresőt. :D (2014.02.23. 16:40) Egy férfi, nőként egy társkeresőn
  • fotengelyszimering: @Valóraváltógép: Máglyára el, igen kemény... azonnal fizetem is! :D Hulljon a férgese, szerencsére a tűznek nem számít. @ogreblog: Remélem követed a kommenteket, mert igazi troll csemegének ígérke... (2014.02.23. 16:14) Egy férfi, nőként egy társkeresőn
  • Utolsó 20

Friss topikok

Tudjukmi leltár

2012.10.12. 20:05 | ogreblog | Szólj hozzá!

Rendszeresen benézek a leabugyival-ba. Olvasgatom, tanulok. Talán Napóleon mondta, "Ha le akarod győzni az ellenséget, meg kell ismerned". Igazából ezt az írást is oda szántam. Gondoltam, elküldöm Nekik. Mert Róluk, Nekik (is) szól. De mostanában azt olvastam, hogy hosszú a várakozási idő. Én meg öreg vagyok már várakozni :-)

1., 18 évesen találkoztam az első Tudjukmivel. Ő 16 éves volt. Már nem volt szűz, furcsa körülmények között, szinte megerőszakolta valaki egy évvel korábban. E miatt nehezen nyílt meg nekem. De még is sikerült.

Igazából az alapokat együtt fedeztük fel. Izgalmas küldetés volt. Megpillantani az első dzsungelt. Megérinteni. Esetlenül örömet okozni Neki. Hónapokkal később, mivel hallottunk róla, hogy olyat is lehet, beleszippantani, megízlelni, nyelvcsapásokkal benedvesíteni. Miatta lettem rajongója azoknak a fejletlen melleknek, ahol a bimbó nyugalmi állapotban egy külön halmot képez a domb hegyén.

tudjukmicici.jpg
2., A következőhöz talán 21 éves koromban jutottam hozzá. Pár évvel idősebb volt nálam. Egy szeretői státuszból szabadítottam ki, ahol kihasználták, ígérgettek Neki, Ő meg reménykedett. Reménytelenül. Az elején már-már aggasztóan nehezen ment az összehangolódás. Nyíltan bevallotta, hogy ahogyan korábban is, néha megjátszotta, hogy élvezi. Aztán úgy tűnt, még is sikerült. Sok mindent együtt próbáltunk ki először, bár mindketten tapasztalatlanok voltunk. Őt láttam először kopaszon. A közös érdeklődés hatására. Csak úgy, játékból. De valahogy nem volt tökéletes. Az elején Ő kívánta volna többször az összegabalyodást, később én. A kapcsolatunk vége felé újra elkezdte színlelni az élvezetet. Azóta sem tudom, ennek mi értelme.

3., 25 évesen egy 23 éves, nagyon tudatlan Tudjukmi következett. A maga ágas-bogas valójában volt őrjítő. Az első pillanattól tökéletes volt az összhang. Sok mindent megmutathattam Neki. És az övé volt az első tökéletes mell. Lehet, hogy azóta is etalon.

"Gyorsan véget ért, s hiába telik az idő,

Én csak szédelgek, tántorgok nélküle."

4., Most meg fogtok kövezni. Évekkel később, mivel kíváncsi voltam, milyen a megvásárolt szex, vettem egyet. Igen, fizettem érte. Persze nem útszélen. Egy jó pár évvel idősebb, és minden korábbinál kerekebb lett a kiválasztottam. Nem volt jó. Csalódtam. Öreg volt, leharcolt, piaszagú (Mér’ mit vártál királylány, pardon, királyfi?).

5-6., Majd következett két alkalmi Tudjukmi. Persze nem egyszerre. Csak szinte egymás után, egy-egy buliban. Nem részegen.

Az egyikkel sikerült először előidéznem a spriccelős orgazmust. Azt mondta, még Neki sem volt része ebben. Lenyűgözött. Ezt a "technikát" azóta is tökéletesítem, innentől szinte mindenkinél sikerült elérni.

A másik? Na, Nála nem. Nem engedett semmit. De nem is csinált semmit. Így utólag kihagynám. Innen kiabálom az éterbe: EZ VOLT ÉLETEM EGYETLEN, ÉS LEGROSSZABB BASZÁSA!

7,. Már kezdtem aggódni, hogy soha nem lesz olyan Tudjukmim, aminek hatalmas melle van. Neki hatalmas volt. És az egész mindensége hatalmas volt. És tudta mit akar. És elvette. Persze az elején félénken. Bíztatnom kellett, oldani a feszültségét és a fűzőjét. Később már nem. Szerettem, ha rám ült a Tudjukmi. Ha szinte megfullasztott a melleivel. De volt egy gondom vele. Bár ápolt volt, még is kellemetlen volt az illata. Na, jó, büdös volt. És ez elvette a kedvemet tőle. Nem hittem, hogy ilyen lehet, de még is. Viszont alig értem Hozzá, és spriccelni kezdett. Bármit tettem, ez volt a válasz.

8., Ő szintén egy kerekebb példány volt, szerencsére minden ezzel járó nagyobb méretű alkatrésszel. Leírom, 125 kg élősúly :-) . Mindig attól félt, hogy összetör. Őrjítő volt. Viszont az Övé is kellemetlen szagot árasztott. Ez a nagyobb test miatt lehet? Pedig Ő sem volt igénytelen. És arra is rájöttem, hogy a nagyobb Tudjukmik tulajdonosai nem annyira hajlékonyak. És a vastagabb párnázat bizonyos helyzetekben akadály. Nem érek oda eléggé. (Ki kérem magamnak! Nem, nem én vagyok a rövid :-P Ez statisztikailag kimutatható.) Az a baj, hogy a vékony és a kövér közötti Tudjukmim még nem volt. Pedig szerintem a kellően telt (és nem túltöltött) idomokról (is) állandóan a bujaság jutna eszembe.

A 9. Tudjukmi már közelített az előzőleg leírt telt alakhoz. Az övé volt a másik tökéletes mell. Meg kellően szabályos, kerek popsi, piciny poci. És, ha megfelelően gondoztam, ömlött, bugyogott belőle a nedv. Úgy, mint még soha előtte. És illatozott, hívogatott. Állandóan.

10., Ő egy régóta áhított Tudjukmi volt. Egy barát. Először csak éveket vártam. Majd mikor kiderült, hogy ez a vonzalom kölcsönös, még hónapokat. Már lemondtam Róla. De jelentkezett. Egyszeri alkalom lehetett. Elszúrtam. Leblokkoltam. Azért Neki jó lett. Szerinte nagyon. Szerintem nagyjából. Sajnáltam, de nem lehetett javítani. Pedig Ő egy olyan nagybetűs DÍVA. Annak minden jó és rossz vonzatával. Szívdöglesztő, férfiak omlanak a lába elé. És válogat, mert megteheti.

Persze voltak olyan Tudjukmik, melyeket a mondás szerint halálom után az orromra húznak, mert kihagytam Őket. Amikor Ők jelentkeztek, még fiatal voltam. Nagyon. És nem tetszettek felöltözve. Persze nem bányarémeket kell elképzelni. Csak akkor még nem tudtam, mi fán terem a Tudjukmi.

Egy ismerősöm 10 évvel ezelőtt ecsetelte a hódításait, nőügyeit. Láthatóan nem nagyon érdekeltek. Azt mondta, majd amikor átléped a 30-at, érteni fogod. Igaza lett.

És még mindig vannak megvalósulatlan álmaim a Tudjukmikkel kapcsolatban. Persze ezek csak a külsőségekre korlátozódnak. Azzal tisztában vagyok, hogy, ha van egy saját, állandó Tudjukmim, akit ismerek és szeretek kívül, belül, az az igazi. Az aztán keresztben, meg hosszában is elfogyaszt. Jó esetben úton, útfélen, szőröstül, bőröstül.

Állítólag a Tudjukmik is a harmadik X után virágoznak legjobban. Nem kergetnek rózsaszín álmokat. Már tudják, mit szeretnek, mernek irányítani.

És ez valóban csábító dolog.Pár más bejegyzés:

Robottörténet

 

Hónak fehérkéje - Hófehérke és a hét törpe - mely fordíttatott Károli Gáspár általa

Pályázat a sárkányölős viadalra
Foglalkozásom: (Szex) Istennő
Szex során mennyire számít a fanszőrzet?
Élvezik a lányok a popsi-szexet?
Tudjukmi leltár
Star Wars vers
Házinyúlra nem lövünk!

A menstruáció és a szex
Szex este vagy reggel?
A szerető
A társkeresés aranyszabálya
Bánatomat kekszbe fojtom (nem szexbe)
Szex során mennyire számít a szőrzet 2
Vírus - VÉGFELHASZNÁLÓI LICENSSZERZŐDÉS

Címkék: pina szex erotika punci

A bejegyzés trackback címe:

https://ogre.blog.hu/api/trackback/id/tr784845209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.